Thuis
Alles = homemade en wordt met liefde bereid!
dus soms is iets (lekker) op

Olijfolie = van eigen olijfgaard
In het zuiden van Frankrijk, staan zo'n 
40 olijfbomen waar onze schoonvader, jaarlijks in december, voor ons alle olijven van de bomen plukt 








brood - desem enzo

Desembrood van Desem Enzo is gebakken met een eigenzinnig Nederlands signatuur, aandacht voor bakkerstraditie, eerlijke grondstoffen, op basis van desem en traditionele recepten. Bakker Edwin Klaasen, uit Waalwijk, behoort tot 1 van de 5 beste bakkers van Nederland en dat proef je! Edwin streeft ernaar desembrood te bakken waarin de consument de bijzondere kwaliteit van puur natuurlijk brood herkent.


Eind 2013 kwam Edwin Klaasen met een eigen bakboek uit: "Ik bak geweldig, jij trouwens ook!" Een aanrader als je van lekker kokkerellen en bakken houdt. 






« Terug naar het overzicht
... Bocca, onze koffie- branderij, tot beste van Europa uitgeroepen
is