Thuis
Alles = homemade* en wordt met liefde bereid!
dus soms is iets (lekker) op

* op de SUE bites na. Deze zoetigheden zijn vrij van gluten, lactose, (geraffineerde) suikers en veel ook raw en vegan. De bites worden gemaakt in de gespecialiseerde SUE-bakkerij in Rotterdam. 
koffie - bocca

Nieuwland wil haar gasten alleen unieke en de aller lekkerste koffie schenken en heeft daarom gekozen voor een Kees van der Westen Espressomachine en 

Bocca Coffee. Deze handgebouwde espressomachine behoort tot de wereldtop, wordt ook wel de Rolls Royce onder de espressomachines genoemd, en zorgt ervoor dat er volle, zachte koffie geschonken wordt. 

Bocca Coffee met een branderij in Dronten, is een kwalitatief zeer hoogwaardige, biologische, ‘direct trade’ koffie. In november 2014 zijn zij tot beste koffiebranderij van Europa uitgeroepen en dat is niet voor niets! Bocca, mag zich een direct trade koffiemerk noemen omdat zij als enige in Nederland rechtstreeks de ongebrande ‘groene’ bonen kopen bij de telers. Het geld komt hierdoor altijd direct bij de juiste persoon terecht. Daarnaast is het hele proces van telen, selecteren, keuren, inkopen, verschepen, proeven, branden en verpakken in beheer van Bocca zelf. 


Met grote regelmaat volgt het team van Nieuwland een barista-cursus van Nederlands Barista Kampioen Coen van Sprang of Tjeerd Schravendeel, om zo ook daadwerkelijk de lekkerste en mooiste koffie in je kopje te toveren. 


Bocca voor thuisgebruik                       

Vanaf heden verkopen we ook Bocca Coffee voor thuisgebruik. Kortom verras jezelf of een koffieliefhebber hiermee! Je kunt kiezen uit:

- Brazil, Gusto Blend of De-café 

- Gemalen koffie of bonen

- 250 gram of 1000 gram verpakking

 

Lunchcafé Nieuwland verkoopt Bocca Coffee puur als extra service aan hun gasten. We berekenen daarom dezelfde prijs als Bocca in hun webshop (www.bocca.nl) aangeeft, alleen hoef je bij ons geen porto te betalen ivm afhalen in Nieuwland. 

Je kunt je bestelling doorgeven via 013-7851543« Terug naar het overzicht
... Bocca, onze koffie- branderij, tot beste van Europa uitgeroepen
is