Omstandigheden Covid 19

Lieve gasten,

Wat hebben we jullie gemist al die weken dat we verplicht gesloten moesten zijn en wat zijn we blij dat we jullie nu weer in de watten mogen leggen. Het is hier en daar nog wel even aanpassen en ons houden aan de regels… maar we kunnen voor je weer de lekkerste drankjes maken en met liefde de heerlijkste gerechten uit de keuken toveren. Dus kom gezellig langs!

# Genieten bij Nieuwland?
Voor een plekje buiten op het terras of binnen hoef je niet perse te reserveren, je kan gewoon spontaan aan komen waaien! Wil je toch verzekerd zijn van een plekje? Alleen online kun je op maandag t/m vrijdag een tafel binnen reserveren, zaterdags is het zoete inval.
Reserveer hier, simpel en snel een tafel online. (Hou er rekening mee dat je tot 09.00u in de ochtend voor diezelfde dag nog online kunt reserveren, daarna kan je alleen nog binnenlopen).

In alle gevallen zorgen wij voor een gezellige tafel. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de richtlijnen van het IRVM en staan onze tafels op 1,5 meter afstand van elkaar.

  • Alleen? Kom lekker langs voor je me-time moment.
  • Met twee, drie of vier personen? Dan mag je gewoon aan een tafel binnen 1,5m afstand van elkaar zitten of je nu met een zakenrelatie of je schoonmoeder komt.
  • Met gezin? Dan kun je gewoon met z’n allen knus aan aan tafel zitten, binnen 1,5 meter afstand.
  • Met 5 of meer vrienden? Helaas hebben wij op dit moment géén tafels  beschikbaar, waarbij we jullie op 1,5meter afstand van elkaar kunnen plaatsen. We kunnen alleen kijken of er 2 tafels dicht bij elkaar beschikbaar zijn.

# High Tea
We serveren High Tea; een classic en een deluxe variant. Beide bestaan uit onbeperkt verse thee, kopje soep, hartig- en zoetigheden. Bij de deluxe variant krijg je nog een glas bubbels en noten choco-bonbon. Voor een High Tea kun je terecht van maandag t/m vrijdag na 14.30u met 2 personen (of met meer als je 1 huishouden vormt). Reserveer hiervoor minimaal 1 dag vooraf telefonisch tijdens openingstijden via 013-7851543. Graag vernemen we dan of dat je kiest voor de classic (21,50 pp) of deluxe (24,75 pp) variant en of we rekening moeten houden met dieet- of allergiewensen.

# Take away?
Wat minder tijd of pak je mis op een plekje bij Nieuwland en had je je nu net zo verheugd op wat lekkers van ons? Vanaf heden kun je ook wat bestellen om af te halen. Benieuwd wat..?
Bekijk hier het take away menu en bel je bestelling door voor 12.00 uur op 013-7851543.
Samen bespreken we dan het afhaal-moment.

Tot gauw in goede gezondheid!
Team Lunchcafe Nieuwland