Ons menu

Pure, eerlijke gerechten uit eigen koker vormen de menukaart bij Nieuwland. ‘Homemade’ en met een twist. Smaak staat voorop, maar we willen je ook verrassen met net die ene combi of dat bijzondere ingrediënt. De kaart wisselt met de seizoenen. Daarnaast houden we natuurlijk rekening met je dieetwensen of allergieën.

Voor alle gerechten werken we zoveel mogelijk met seizoens- en kwaliteitsproducten. Onze (lokale) leveranciers spelen hierin een grote rol. Pas met goede ingrediënten kan je namelijk ook mooie producten op tafel zetten!

Nieuwland wil haar gasten alleen unieke en de allerlekkerste koffie schenken. En dus kozen we voor Bocca Coffee; kwalitatieve zeer hoogwaardige, biologische, ‘direct trade’ bonen. Vervolgens zorgt de handgebouwde espressomachine van Kees van der Westen (die behoort tot de wereldtop) dat er heerlijke koffie uit het apparaat loopt en onze barrista’s (die regelmatig trainingen volgen) dat je de allerlekkerste koffie in handen krijgt.

Daarnaast bakt Desemenzo ons brood. In dit brood herken je de bijzondere kwaliteit van puur natuurlijk brood. Maakt vleesjuwelier Le Jeune voor ons hamburgers die je nog nooit elders zo lekker hebt gegeten. Komt de kaas van kaasboerderij De Leyedaeler waar de koeien buiten grazen en op de boerderij de kaas wordt gemaakt van verse melk. Onze wijnen halen we om de hoek bij wijnkoperij Van Bilsen. Onze biologische en verse thee komt van straatgenoot Simon Levelt. Bakt Sue onze zoetigheden zonder suiker, die daarnaast ook nog eens vrij zijn van gluten, lactose en vegan zijn. En zo kunnen we nog wel even door gaan met ons rijtje kwaliteitleveranciers.